Çanakkale Gezileri devam ediyor

15 Ağustos 2016 Pazartesi

Belediyemizin düzenlediği “Çorum Ecdadın İzinde Çanakkale Yolunda”; projesi ile binlerce Çorumlu Çanakkale`yi gezme fırsatı buluyor. Kurban Bayramına kadar 8400 kişi ecdadınkurtuluş mücadelesi verdiği toprakları gezip görme imkanı bulacak.

Çorum halkının Çanakkale kültür gezilerine yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Çorum tarih bilincine ve milli değerlere sahip bir şehir. Çorum Belediyesi olarak, Kurtuluş mücadelesinin verildiği o yerleri gezme ve görme fırsatı bulamayan binlerce Çorumlu vatandaşımızı Çanakkale`ye götürüyoruz.”; dedi.

2016 yılı içerisinde yaklaşık 7 bin kişinin Çanakkale`ye gittiğini belirten Başkan Külcü, kurban bayramına kadar bu sayının 8 bin 400 kişiye ulaşacağının altını çizdi.

Vatandaşlar geziden memnun

Çorumlu vatandaşlar düzenlenen gezilerden hayli memnun. Geziye katılanlar, gerek gezi programının gerekse ilgili personelin kendilerine karşı tavır ve davranışlarının üst düzey olduğunu belirterek memnuniyetlerini dile getiriyor.

Geziye katılan vatandaşlar, “Daha önce Çanakkale`ye gitme imkanı bulamadım. Allah Razı olsun Muzaffer Külcü başkanım başta olmak üzere emeği geçen herkesten. Her şeyiyle çok memnun kaldığımız bir gezi.”; diyor.