32°C parçalı az bulutlu

32°C parçalı az bulutlu

Cami Çocukları Spor Oyunlarına kayıtlar bugün başladı

17 Haziran 2019 Pazartesi

Çorum Belediyesi, Çorum Valiliği ve Çorum İl Müftülüğü iş birliğiyle düzenlenen ve bu yıl dördüncüsü yapılacak olan Cami Çocukları Spor Oyunlarına kayıtlar bugün başladı. Spor oyunlarına kayıtlar 26 Hazirana kadar devam edecek.

Çocukların arasında sevgi, muhabbet ve arkadaşlık bağlarını kuvvetlendirmek, yaz tatillerini eğlenerek geçirmelerini sağlamak amacı ile düzenlenen “Cami Çocukları Spor Oyunları” etkinliğinde erkeklerde futbol, satranç, masa tenisi, dart, kızlarda ise satranç, dart ve masa tenisi branşlarında müsabakalar yapılacak. Müsabakalar başvuruların ardından 28 Haziran Cuma Saat 14.30’da çekilecek kura sonrası 10 Temmuz’da start alacak. Müsabakalar sonunda spor oyunlarına katılanlara tşört dereceye girenlere ise paten hediye edilecek.