33°C parçalı az bulutlu

33°C parçalı az bulutlu

ÇALIŞMALARIMIZI GELECEK NESİLLERİ DÜŞÜNEREK YAPIYORUZ

23 Ekim 2012 Salı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, doğru bildiklerini yapmaya, Çorum`u geleceğe hazırlayama ve örnek projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini söyledi.

Külcü, Taksiciler ve Minibüsçüler Odası tarafından ÇESOB`ta düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, daha iyi ve daha büyük hizmetleri yapmaya devam edeceklerini vurgulayarak, esnafa “bu yolda birlikte yürüyelim”; çağrısı yaptı.

Göreve talip olup Çorum halkının güvenini alarak emaneti teslim aldıktan sonra verdikleri sözleri bir bir hayata geçirdiklerini, zaman zaman üzülseler de, canları yansa da doğru bildiklerini yapmaya devam ettiklerini anlatan Külcü, “Çorum`u sevmek, ülkeyi, insanı sevmek, beraberinde bazı büyük sorumlulukları da getiriyor. Bizler gelecek seçimleri değil, gelecek nesilleri düşünerek hareket ediyoruz. Nasıl bir Çorum oluşturacağız, Çorum`u geleceğe nasıl hazırlayacağız, gelecek nesle nasıl bir kent bırakacağız, 2023 Türkiye`sinde Çorum nerede olacak, bunun için katkımız ne olur bunların hazırlığı ve çabası içerisindeyiz. Dünya değişiyor, Türkiye değişiyor, Çorum`un da bu değişime, dönüşüme, yenilenmeye ayak uydurması gerekiyor. Eğer bu değişime ayak uydurmazsak bunun vebali de büyük olur”; şeklinde konuştu.

2009 yılı başında seçim döneminde verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini, yıllardır birikmiş, ötelenmiş, hasıraltı edilmiş sorunları çözdüklerinin altını çizen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum`un yararına olacak, Çorum`u geleceğe taşıyacak önemli hizmetleri tamamlayarak Çorum halkının istifadesine sunacaklarını kaydetti.