Çalışmalar sürüyor

6 Ocak 2020 Pazartesi

Belediyemizin Fen İşleri ekipleri çalışmalarını kış aylarında da aralıksız sürdürüyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim AŞGIN, asfalt sezonu boyunca 70 Bin tonun üzerinde asfalt serdiklerini, asfaltla tanışmamış yeni sokaklara kadar asfaltı taşıdıklarını belirtti. “Asfaltın yanı sıra Mavral, Anadolu, Söğütlüevler, Buharaevler ve İbrahim Çayırı sokaklarının ihtiyaç duyulan bölgelerinde tretuvar ile karo yapım-onarım çalışmaları yaptık ve soğuk havaya rağmen ihtiyaç duyulan tüm bölgelerde işimizi yapmaya devam ediyoruz.” dedi.

Zor şartlara aldırmadan işlerini tamamlamak için mücadele veren tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim AŞGIN, ayrıca kış aylarının zorlu geçme ihtimaline karşın aldıkları tedbirlerden de bahsetti. Kar yağışının gecikmesinin kendilerini rehavete sürüklemediğini, ocak ayında olduklarını unutmadıklarını, ekiplerin sürekli teyakkuz halinde ve en zor şartlara hazır olduğunu ifade etti.

Çalışmalar sürüyor Çalışmalar sürüyor Çalışmalar sürüyor