Çalışmalar Külcü’nün yakın takibinde

10 Ekim 2013 Perşembe

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye tarafından ihalesi gerçekleştirilen ve Çorum’un çehresini değiştirecek olan projeleri yakından takip ediyor. Yapımı devam eden Buhara Kültür Merkezi, Yeni Terminal, Kentsel Dönüşüm Projesi, Nikah Sarayı, Kültür Sitesi yerine yapılan park, Vilayet Parkı, Engelli Eğitim Merkezi gibi inşaat çalışmalarını sıklıkla ziyaret ederek yetkililerden bilgi alan Külcü, çalışmaların zamanında ve projeye uygun şekilde tamamlanması için uyarılarda bulunuyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan ile birlikte Vilayet Parkı ve Kültür Sitesi yerine yapılan parktaki çalışmaları inceleyen Külcü, müteahhit firmadan bilgi aldı. Çalışmaların zamanında bitirilmesi talimatını yineleyen Başkan Muzaffer Külcü, Çorum’un bu çalışmalarla birlikte bambaşka bir hüviyete bürüneceğini dile getirdi. Başkan Külcü, inşaat çalışmaları yürütülen tüm projelerin en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş özgün projeler olduğunu vurguladı. Park, altyapı, asfalt ve diğer Belediye hizmetlerini büyük bir kararlılıkla ve Çorum’un ihtiyaçları doğrultusunda yürüttüklerinin altını çizen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Projelerimizi hayata geçirirken bu süreçte Çorum halkını hep yanımızda gördük. Son yıllarda Çorum, Belediyecilik hizmetleri bakımından hep örnek alınan bir kent oldu. Yaptığımız hizmetlerimizin hemşehrilerimiz tarafından takdir ediliyor olması ve diğer Belediyeler tarafından örnek alınıyor olması geldiğimiz konumun önemini gösteriyor. Çorum’da el atılmadık yer bırakmadık” dedi.

Külcü, Karakeçili otoparkını inceledi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Valilik Ek bina altında yer alan Karakeçili Otoparkı’nda incelemelerde bulundu. İnceleme gezisinde Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Zabıta Amiri Mustafa Kanat ve Ulaştırma Hizmetleri Müdürlüğü personeli de hazır bulundu.

72 araç kapasitesine sahip otoparkta 4 adet de engelli park yerinin bulunduğu otoparkın yoğun bir çalışmayla kısa sürede tamamlandığını söyleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, otoparkın asfaltının tamamen yenilendiğini ve çizgilerinin de çizildiğini vurguladı. Karakeçili Otoparkı’nın Çorum’a hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, otopark düzenleme çalışmalarının ilerleyen günlerde de devam edeceğini sözlerine ekledi.