23°C parçalı bulutlu

23°C parçalı bulutlu

Büyük’ten Başkan Gül'e veda ziyareti

22 Şubat 2019 Cuma

Çorum Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Seyit Ali Büyük, Belediye Başkanı Zeki Gül’e veda ziyaretinde bulundu.

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Seyit Ali Büyük ziyarette yaptığı konuşmada, yaklaşık 6 yıldır Çorum Milli Eğitim Müdürlüğü görevi yürütürken yaptığımız çalışmalarda desteğini esirgemeyen Belediye Başkanı Zeki Gül’e teşekkür etti.

Belediye Başkanı Zeki Gül ise Seyit Ali Büyük’ün Çorum’da görev yaptığı süre içerisinde Belediye ile işbirliği içerisinde başarılı projelere imza attığını belirterek yeni görev yerinde başarılarının devamını diledi.