BUHARAEVLER VE ÜÇTUTLAR’DA İFTAR COŞKUSU

17 Ağustos 2012 Cuma

Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen mahalle iftarlarının üçüncüsü Buharaevler Semt Pazarı`nda gerçekleştirildi.

Buharaevler Mahallesi sakinleri ile Üçtutlar Mahallesi sakinlerinin bir araya geldiği iftar programı coşkulu geçti. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Buharaevler Mahallesi Muhtarı Seyfi Pekcan, Üçtutlar Mahallesi Muhtarı Mehmet Bölükbaş ve AK Parti Merkez İlçe yöneticilerinin de hazır bulunduğu iftar programı öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Ramazan ayını bereketiyle yaşayan, onun bereketinden nasipdar olan insanlar olarak tamamlamış olmayı diledi.

“Allah hepimizi sevdiklerimizle beraber huzur içerisinde, barış, kardeşlik içerisinde nice Kadir Gecelerine tekrar ulaştırsın.”; diyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Bu sene Ramazan ayında mahallelerimizde iftar programları başlattık. Allah`a hamd olsun ki siz değerli dostlarımız da bizleri yalnız bırakmadınız. Önce İskilipli Atıf Hoca Parkı`nda, sonra Rüstem Eren Parkı`nda bir araya geldik. Bugün de Üçtutlar Mahallesi ve Buharaevler Mahallesi olarak buradayız.”; dedi. İftar programına katılan tüm mahalle sakinlerine teşekkür eden Başkan Külcü, iftar programına katılanların bayramlarını kutlamayı da ihmal etmedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Buharaevler ve Üçtutlar Mahallesi sakinlerine verdiği iftar yemeğinde yaptığı konuşmada AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse ve mahalle muhtarlarına teşekkür etti.

Çorum Belediyesi`nin yapmış olduğu çalışmalarda mahalle muhtarlarının kendilerine destek olduğunun altını çizen Başkan Külcü, “Burada bulunan Üçtutlar Mahallesi Muhtarı Mehmet Bölükbaş ve Buharaevler Mahallesi Muhtarı Seyfi Pekcan`la birlikte şehrimizdeki tüm mahalle muhtarlarına bizlere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. AK Parti Merkez İlçe Başkanımız Sayın Mustafa Köse, bizim çalışmalarımızın görünmeyen kahramanlarından birisidir. Kendisine sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum”; dedi.

Köse: Bu iftarlar birlik ve beraberliğimizin göstergesi

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse de yaptığı konuşmada Türk milletinin geleneğinde birlikte iftar açmak olduğunu söyledi.

Çorum Belediyesi tarafından gerçekleştirilen mahalle iftar programlarının artık meydanlara sığmadığını ifade eden Köse, “Bu, bizim milletimizin birliğinin beraberliğinin bir göstergesidir. On bir yılda bize verdiğiniz destekten dolayı, sürekli bizim yanımızda olduğunuzdan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz.”; dedi.

Bölükbaş: Külcü, tüm Çorumluları kaynaştıracak

İftar programında konuşan Üçtutlar Mahalle Muhtarı Mehmet Bölükbaş da Ramazan ayında kendilerine bu güzelliği yaşatan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye teşekkür ederek “Sayın Başkanımızı Buharaevler ve Üçtutlar Mahalle halkını bir birine kaynaştırdığı gibi Çorum`u da bir birine kaynaştıracağına inanıyorum”; dedi.

Mahalle iftarı düşüncesinin çok ince bir düşünce olduğunu belirten Mehmet Bölükbaş, “Bu sevgi, saygı, hoşgörü seline katılmamak; duygulanmamak mümkün değil. Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü`ye çok teşekkür ediyorum çalışmalarında başarılar diliyorum.”; dedi.

Buharaevler Mahallesi Muhtarı Seyfi Pekcan da “Bizlere Ramazan ayında böylesine bir güzelliği yaşatan Belediye Başkanımız Muzaffer Kücü`ye çok teşekkür ediyorum. Bu akşam buraya Bayat Gediği`nden, Kamışlıevler`den, Mahmutevler`den, İbrahim Çayırı`ndan, Binevler`den, Muratevler`den ve Tekceviz`den buraya iftar yapmaya geldiler.”; dedi.