Buharaevler İmam Hatip Lisesi'nin bahçesi yenilendi

15 Eylül 2014 Pazartesi

Eğitim-öğretime büyük destek veren Çorum Belediyesi yaz tatilinde bakım ve onarıma alınan okulların eksiklerinin giderilmesine yardımcı oluyor. Bu çerçevede onarıma alınan Buharaevler İmam-Hatip Lisesi’nin bahçe düzenlemesiasfaltı ve bordürüÇorum Belediyesi tarafından yenilendi.Belediye ekipleri, bahçeyi yeni eğitim-öğretim yılının başlayacağı 15 Eylül Pazartesi gününe hazır hale getirdi.

Zahir: Öğrencilerin rahatı için çalışıyoruz

Ekiplerin çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, Çorum`da eksiği olan, çevre düzenlemesine ihtiyaç duyan tüm okulların eksiklerinin Çorum Belediyesi tarafından giderildiğine dikkat çekti.Sosyal bir belediye olmanın insana yatırım yapmayı gerektirdiğini anlatan Zahir, “Bu zamana kadar hiçbir ayrım yapmadan hangi okulun neye ihtiyacı varsabu eksiklikleri gidermeye çalıştık. Buharaevler İmam Hatip Lisesi bahçesinin aşınan asfaltını tamamen yeniledik. Bahçeye yaklaşık 500 ton asfalt serdik. Ekiplerimiz ayrıca okulun bahçesine 400 metre uzunluğunda bordür taşı da döşeyerek okulun eksikliklerini gidermiş oldu.”; diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde de Adnan Özejder Sosyal Bilimler Lisesi ile Mimar Sinan Anaokulu’nunbahçesini asfaltladıklarını hatırlatan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, “2013 yılında da Bahçelievler, Albayrak, Salim Akaydın, Bekir Aksoy İlkokulları ile 23 Nisan Ortaokulu ve Anadolu Lisesinin bahçelerini de asfaltladık. Gençlerimizin daha rahat ortamlarda eğitime devam etmesi için bundan sonra da eğitim kurumlarımıza yönelik çalışmalarımız devam edecek.” diye konuştu.