21°C parçalı bulutlu

21°C parçalı bulutlu

BUHARAEVLER CADDESİ, OSMANCIK CADDESİNE BAĞLANIYOR

23 Aralık 2011 Cuma

Belediyemiz yol genişletme çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Trafik akışının rahatlatılması amacıyla başlatılan yol genişletme çalışmalarında son olarak Buharaevler Mahallesi`ni Osmancık Caddesine bağlayan yol genişletildi.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü`ne bağlı ekipler, Selçuk 2.Cadde ve Köprübaşı sokakların asfaltlanmasının ardından Köprübaşı 21. Sokak`ın Osmancık Caddesi`ne bağlanması için altyapı çalışmalarına başladılar. Ekipler, stabilize ve mekanik çalışmalarına başlarken, bölgede aynı zamanda asfaltlanan kısımların kaldırım çalışmaları da devam ediyor.

Buharaevler Mahallesi`ni Ulukavak Mahallesi ile Osmancık Caddesi`ne bağlayacak olan yeni yol, aynı zamanda bölgenin trafik yükünü de azaltmış olacak. Yol tamamlandıktan sonra Selçuk ve Köprübaşı sokaklara 4 bin ton sıcak asfalt dökülmüş olacak.