Buhara Kültür Merkezi’nde Karne Festivali

5 Şubat 2016 Cuma

Belediyemiz Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu, bu eğitim öğretim sezonu içerisinde yarıyıl tatilinde 4 bin 200, toplamda 7 bin öğrencinin Gençlik Merkezlerinden faydalandığını belirtti.

Karneleri ile Buhara Kültür Merkezine gelen öğrencilerin yarıyılda tesis imkanlarından ücretsiz faydalandığını ifade eden Yabacıoğlu, “2015-2016 eğitim öğretim yılının ilk dönemini geride bırakan çocuklarımızın, yarıyıl tatilini güven içerisinde eğlenerek, sosyal faaliyetlere katılarak geçirmesi için bir uygulama başlattık. Karnesini getiren öğrenciler Buhara Kültür Merkezinde bowling oynuyor, buz pateni yapıyor, bilardo oynuyor, masa tenisi oynuyor tatili gönüllerince eğlenerek geçiriyorlar.”; dedi.