Buhara Kültür Merkezi'nde ilk seminer

7 Nisan 2015 Salı

Yakın bir zamanda kapılarını Çorumlulara açan Buhara Kültür Merkezi’ndeki ilk seminerin konusu sağlık oldu.Seminerde diyetisyen Şule Bölükbaş seminere katılan kadınlara “Sağlıklı Beslenme ve Diyet Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler” ile ilgili bilgiler verdi.

Sunumunu görsel unsurlarla destekleyen diyetisyen Bölükbaş, zayıflamak isteyen kadınların yaptığı hatalara dikkat çekerek besinlerin insan vücudundaki etkilerini anlattı.

Yaz mevsimi öncesi zayıflamak isteyen kadınların büyük ilgi gösterdiği seminerde kadınlar, diyetisyen Bölükbaş’a soru sorma fırsatı da buldu.

Meyveler, sebzeler, tahıllar ve proteinler hakkında bilmediklerini öğrendiklerini söyleyen kadınlar, “Etkili sunumu için Diyetisyen Şule Bölükbaş’a, bizlere bu kültür merkezini kazandıran Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü’ye teşekkür ediyoruz.” dediler.