Buhara Kültür Merkezi’nde ikinci dönem ara kayıtları başladı

27 Ocak 2016 Çarşamba

Çorum Belediyesi Buhara Kültür Merkezinde 7-18 yaş arası ikinci dönem ara kayıtları başladı.

Buhara Kültür Merkezi`nde başlayan ara kayıtlarla ilgili bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, 7-18 yaş arası tüm öğrencilerin kültür merkezlerinde kayıt yaptırabileceğini söyledi. Gençlik Merkezlerinde öğrencilerle birlikte Çorum halkının da imkanlardanfaydalanmaları ve kendilerini geliştirmeleri için çok sayıda kurs açtıklarını dile getiren Zeki Gül, “Belediyemiz Gençlik Merkezleri tüm Çorum halkının hizmetinde. 7-18 yaş arası tüm gençlerimiz Gençlik Merkezlerimizden yararlanabilirler. Eğitim destek kursları, Kur’an-ı Kerim dersleri, spor kursları, değerler eğitimi, seminerler, eğitici geziler, ödüllü yarışmalar, akıl ve zeka oyunları, piyano, bağlama, gitar, Arapça, satranç, akıl oyunları, adab-ı muaşerat, bilgisayar, resim, el sanatları, basketbol, futsal (salon futbolu), voleybol, yüzme, fitness, bowling, masa tenisi, badminton, bocce, dart, hemsballgibi 30 branşta kişisel gelişim kursları açıyor ve sosyal etkinlikler düzenliyoruz.” dedi.

Gül, kurslara kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin ve Çorum halkının Buhara Kültür Merkezi, Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezi, Akkent Gençlik Merkezi, Bahçelievler Gençlik Merkezi, İkbal Gençlik Merkezi ve Mimar Sinan Gençlik Merkezi’ne giderek kayıt için başvuru formlarını doldurabileceklerini sözlerine ekledi.