20°C parçalı az bulutlu

20°C parçalı az bulutlu

Buhara Kültür Merkezi, bowlinge ilgi duyan gençlerin mekanı oldu

25 Kasım 2015 Çarşamba

Belediyemiz Buhara Kültür Merkezi, bowling öğrenmek isteyen çocukların yoğun ilgisine sahne oluyor.

Bowling öğrenmek isteyen gençlerin yanı sıra turnuvalara katılmak isteyen sporcular için de ideal bir merkez haline gelen Buhara Kültür Merkezi geçtiğimiz hafta önemli bir yarışmaya ev sahipliği yaptı. Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu’nun 2015-2016 faaliyet programında yer alan Çorum Bowling İl Birinciliği, Buhara Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

54 lisanslı sporcunun katıldığı ve oldukça çekişmeli geçen yarışmalar sonucunda, yarışmaya katılan gençler eğlenme imkanı da buldular.

Yarışmada derece girenlerden erkek sporcuların ödüllerini Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu takdim ederken bayan sporcuların ödüllerini ise Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu verdi.

Yapılan yarışma sonucu:

Bayanlar: