Buhara Kültür Merkezi açılmadan ödül getirdi

22 Ocak 2015 Perşembe

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yapmış olduğu başarılı sosyal projelerden dolayı Buhara Medya Grubu tarafından “Yılın Belediye Başkanı” seçildi.

Her sene çeşitli konularda yılın ‘En İyi’lerini seçen Buhara Medya Gurubu, bu sene 5.’sini düzenlediği Medya Ödül töreninde sanat, siyaset ve iş dünyasından halk oylamasıyla seçilen başarılı isimleri ödüllendirdi. Ankara Rixos Otel’de düzenlenen törende, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Yılın Belediye Başkanı” ödülünü aldı.

Buharaevler Mahallesi’nde yapılan ve sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri olan Buhara Kültür Merkezi, kadın, erkek, genç, engelli ve yaşlı gibi bütün kesime hitap eden bir proje olması nedeniyle Başkan Külcü’ye yılın belediye başkanı ödülünü getirdi.

Ünlü sunucular Vatan Şaşmaz ve Çiğdem Tunç’un sunduğu ödül töreninde ayrıca Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Öznur Çalık, AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, MHP Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, Ankara Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ödül aldılar.

Başkan Külcü’ye ödülünü veren Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, “Ben de belediye başkanlığı yaptım. Belediye Başkanı’nı gözünün içine bakınca anlarım. Çorum Belediye Başkanımızı iyi tanıyorum. Çorum’a da gittim. Yaptığı çalışmaları yerinde gördüm. Başarılı ve vizyonu olan bir kardeşimiz. Bu ödül isabetli bir ödül olmuş” dedi.

Gecede Yılın Milletvekili seçilen AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu da ödülünü Buhara Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Burçin Öztürk’ten aldı. Törenin ardından ödüle layık görülenlerle beraber Buhara Dergisi’nin 5. Yıl pastası kesildi ve Volkan Arıkanoğlu’nun hazırlamış olduğu defile ile sona erdi.

Törene Çorum’dan Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Yabacıoğlu ve Turhan Candan, Meclis üyeleri Ahmet Özler, Ekrem Demirten, Abdülaziz Layık ve Mehmet Döngel de katıldı.