Bu proje, Çorum’a çok yakışacak

10 Aralık 2021 Cuma

Çorum turizmine önemli katkılar sağlayacak, Çorum’un tarihini yeniden canlandıracak olan Tarihi Kültür Yolu (Çorum Sokağı) Projesinde çalışmalar başladı. Çorum Kalesi’nden başlayıp Saat Kulesi’ne kadar devam edecek olan proje tamamen hayata geçtiğinde Çorum bambaşka bir silüete bürünecek.

Göreve geldikleri günden beri şehrin önemli tarihi yapılarını ayağa kaldırmak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını vurgulayan Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, Tarihi Kültür Yolu Projesinin Çorum turizminin can suyu olacağını vurguladı. Kültür Yolu Projesinin çalışmalarına başladıklarını dile getiren Başkan Aşgın, “Kültür Yolu projemiz hayata geçtiğinde Çorum’umuzun adeta çehresi değişecek. Çorum’un tarihini en güzel şekilde yansıtacak sokaktan yürüyenler tarihi çeşmelerden suyunu içecek. Şehrimizin kültür ve yaşantısına ait izleri bulacak. Bu tarihi dokunun içerisinden Saat Kulesi Meydanına gelenler burada yayalaştırılmış bir şehir meydanında tarihin yeniden canlandığına şahitlik edecek. Bu proje Çorum’a çok yakışacak.” diye konuştu.

Foto Galeri

Bu proje, Çorum’a çok yakışacak Bu proje, Çorum’a çok yakışacak Bu proje, Çorum’a çok yakışacak Bu proje, Çorum’a çok yakışacak Bu proje, Çorum’a çok yakışacak Bu proje, Çorum’a çok yakışacak Bu proje, Çorum’a çok yakışacak Bu proje, Çorum’a çok yakışacak