BOZDAĞ’DAN BAŞKAN KÜLCÜ’YE ZİYARET

24 Nisan 2012 Salı

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü makamında ziyaret etti. AK Parti İl kongresine katılmak için Çorum`a gelen Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ kongrenin ardından Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyarete etti.

Belediye Başkanı Külcü, başkan yardımcıları ve birim müdürleri tarafından kapıda Belediye girişinde karşılanan Bozdağ, daha sonra Zabıta Mangasını selamlayarak makama geçti.

Başkan Külcü, Başbakan Yardımcısı Bozdağ`a belediye çalışmaları hakkında brifing verdi. Külcü, seçim döneminde vaat ettiği çalışmaların büyük bir bölümünü tamamladığını belirterek “Seçim döneminde Çorum`a yeniden geldiğinizde hepsini tamamlamış olacağım. Belediyemiz Türkiye`de kamuya borcu olmayan dört belediyeden birisidir. Kişi başına düşen yatırım miktarında ise Türkiye`de 11. Belediyeyiz “; dedi.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ise AK Partili belediyelerin hizmet destanı yazdıklarını söyledi. Çorum Belediyesi`nin marka şehirler arasında yer aldığının altını çizen Bozdağ, Başkan Külcü`yü belediye çalışmalarında başarılar diledi.