BOSNA K EVSER İLAHİ GRUBU VE SEMA GÖSTERİSİ BEĞENİ TOPLADI

30 Temmuz 2012 Pazartesi

Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen 4. Ramazan Şenlikleri kapsamında sahne alan Ramazan sokağında Mevlana Sema Topluluğu gösterisi ve Bosna İlahi Kevser Grubu konseri izleyenlerden tam not aldı.

Her akşam farklı bir programla izleyenlerine eğlenceli Ramazan akşamları yaşatan Çorum Belediyesi, sema gösterisi ve Bosna Kevser İlahi grubunu Çorumlularla buluşturdu.

Bosna Kevser İlahi grubunun söylediği birbirinden güzel ilahiler izleyenleri mest ederken sema gösterisi de izleyicileri adeta büyüledi. Gecenin sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Mevlana Sema İklimi Topluluğu ile Bosna Kevser İlahi grubuna çiçek ve plaket takdim etti.