27°C kapalı

27°C kapalı

BORÇ YAPILANDIRMA ÇALIŞMASINA YOĞUN İLGİ

15 Nisan 2011 Cuma

Belediyemizin başlattığı Komu oyunda Torba Yasa adıyla bilinen 6111 sayılı bazı alacaklarının yeniden yapılandırılması konusuyla ilgili çalışması hızla devam ediyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül,, 6111 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılması ile ilgili kanunun 25 Şubat 2011 tarihinde yürürlüğe girmesi ile birlikte Belediye Beyaz Masa bürosunun vatandaşların akınına uğradığını belirterek, bunun memnuniyet verici bir durum olduğunu söyledi.

Borçluların bir dilekçeyle ve kimlik fotokopileriyle birlikte Beyaz Masaya başvurduğunu bildiren Zeki Gül, burada kayıt yaptırdıktan sonra birinci katta Vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için oluşturulan yapılandırma bürosuna yönlendirildiklerini ifade etti.

Gül, yapılandırma yasasının borcu olan vatandaşlar için çok önemli bir fırsat olduğunu hatırlatarak, ” Vatandaşlarımız vakit geçirmeden bu fırsattan bir an önce yararlanmaları menfaattarı icabıdır. 31.12.2010 tarihine kadar borçlu bulunan veya hiç bildirimde bulunmayan mükelleflerimiz son gün olan 02 Mayıs 2011 tarihine kadar Beyaz Masaya müracaat edebilirler”; dedi.

Son günlere kalındığında Beyaz Masa ve Yapılandırma Bürosundaki yoğunluğun giderek artacağı konusunda vatandaşları da uyaran Başkan Yardımcısı Zeki Gül, bir an önce ilgili birimlere müracaat edilmesi gerektiğini vurguladı.