Bolu Belediyesi de Çorum’un temizlik çalışmalarını inceledi

29 Mart 2013 Cuma

Çorum Belediyesi`nin temizlik çalışmaları Türkiye`ye örnek olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu şehrimize gelen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Çorum Belediyesi`nin temizlik çalışmalarını kendilerine örnek aldıklarını söylemişti. Bolu Belediyesi`nden gelen ekip de Çorum`un temizlik çalışmalarını yerinde incelemek amacıyla şehrimize gelerek incelemelerde bulundu.

Bolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Muzaffer Yıldırım başkanlığında Çorum`a gelen heyet yer altı konteynır sistemini yakından inceledi. Temizlik İşleri Amiri Seydi Merdoğlu ve diğer temizlik işleri personelinin de eşlik ettiği inceleme gezisinde yer altı sisteminin çalışma şekli uygulamalı olarak Bolu`dan gelen heyete anlatıldı.

Daha sonra Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan`ı makamında ziyaret eden Bolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Muzaffer Yıldırım, Çorum`un çok hızlı gelişmesine rağmen temizlikten taviz verilmediğini gördüklerini söyledi. Çorum`da uygulanan yer altı konteynır sistemini Bolu`da da uygulamak istediklerini ifade eden Yıldırım, Çorum`un bu konuda belirli bir aşama kaydettiğini, kendilerinin de Çorum`u örnek alacaklarını sözlerine ekledi.