25°C az bulutlu

25°C az bulutlu

BÖLGE, TESİSLERLE CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELECEK

28 Ocak 2013 Pazartesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yeni hal inşaatını gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

Belediye Başkan Yardımcıları Nurettin Karakaya, Alper Zahir, Turhan Candan, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Eker ile AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse ile birlikte Traktörcüler Sitesi`nde incelemelerde bulunduktan sonra inşa edilen Yeni Sebze Meyve Hali ve Kamyon Garajı`nda de incelemelerde bulundu.

Başkan Külcü Yeni Sebze ve Meyve Hali ile Kamyon Garajı`nın 7 Milyon TL`ye mal olacağını belirterek bölgenin yapımı planlanan tesislerin tamamlanmasıyla birlikte büyük bir cazibe merkezi haline geleceğini açıkladı.