21°C parçalı az bulutlu

21°C parçalı az bulutlu

Boğazkale'den ziyaretçi var

13 Ekim 2015 Salı

Boğazkale Kaymakamı Osman Aydoğan, Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu ve I. Hattuşa Kültür ve Gastronomi Festivali, festival heyeti, Çorum Belediyesi Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezine, festivale verdiği destekten ötürü ziyarette bulundu.

Boğazkale Kaymakamı Osman Aydoğdu ve Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu, Çorum Belediyesi Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde verilen kurslara katıldı ve engelli bireylerle sohbet etti. Ziyarette, festivale verdikleri destekten dolay engelli kursiyerler adına Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezine kil tablet hediye edildi.