20°C parçalı az bulutlu

20°C parçalı az bulutlu

BM Mülteciler Yüksek Komiserliği'nden belediyemize teşekkür

12 Kasım 2015 Perşembe

Çorumdaki mültecilerin durumlarını incelemek üzere Ankara’dan ilimize gelen Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği Yöneticileri, Çorum Belediyesi’nin Mülteciler için yaptığı çalışmaları yerinde inceledi.

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği yetkilileri, yapmış olduğu araştırmalar sonucunda; Çorum Belediyesi’nin Mülteciler ve sığınmacılar için yaptığı ayni yardım, gıda yardımı ve Türkçe Dil Kursu gibi hizmetlerin mültecilerde yüksek memnuniyet oluşturduğunu kanaatine vardı.

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği yetkilileri, Çorum Belediyesi`ne ziyarette bulunarak mültecilere göstermiş olduğu önem için Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye teşekkür etti.