20°C parçalı az bulutlu

20°C parçalı az bulutlu

BİZİ BİZ YAPAN DEĞERLERİ UNUTMAMALIYIZ

9 Mart 2012 Cuma

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, kadınlar günü gibi kutlamaların sadece bir güne sığdırılmasını doğru bulmadığını fakat bugünlerin farkındalık yaratılması amacıyla önemli olduğunu söyledi.

Ak Parti İl Kadın Kolları tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen programda bir konuşma yapan Başkan Külcü, bizi biz yapan değerlerin olduğunu ve bu değerlerin Avrupa ülkelerinde olmadığını söyledi. Kadınlara ” Hayatın her alanında değerlerinizi unutmayın”; diye seslenen Başkan Külcü, ” Batıdan bazı özel günleri almışız kültürümüze uyduğu sürece fakat bunun zararı yoktur. Bizde esas olan bir gün değildir yılın 365 günü bizim annemiz, babamız, eşimiz ve çocuğumuzdur. Bunlar bizim için hep kıymetlidir.

Ayrıca bu kutlamaları tek güne indirgemenin doğru olmadığını belirtmek istiyorum. Ama bu özel günler farkındalığın yaratılması amacı ile önemlidir. Bizi biz yapan değerlerin ne olduğunu fark ederek gelecek kuşaklara aktarmalıyız. Bu önce ailelerden geçmektedir. Tarlaya nasıl bir tohum ekersen, tarladan onu biçersin. Kadınlar hayatın her kesiminde olmalıdır. Ama evde çocukları ve bizi biz yapan değerleri de yaşatmalıdır”; dedi.