21°C parçalı bulutlu

21°C parçalı bulutlu

BİSİKLETÇİLER ŞAMPİYONLUK KUPASI’NI KÜLCÜ’YE VERDİ

17 Şubat 2012 Cuma

Geçtiğimiz günlerde Alanya`da yapılan Türkiye Bisiklet Şampiyonası 1. Kademe yarışlarında şampiyon olan Çorum Belediyespor Bisiklet Takımı birincilik kupasını Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye hediye etti.

8 etaptan oluşan Türkiye Bisiklet Şampiyonasının ilk ayağında takım halinde şampiyon olan Çorum Belediyespor Bisiklet Takımı adına Bisiklet İl Temsilcisi Selim Yetişgen, kazandıkları şampiyonluk kupasını Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye takdim etti. Başkan Külcü`nün kendilerine verdiği desteğe layık olmak için var güçleriyle çalıştıklarını belirten Selim Yetişgen bundan sonra da yeni başarılar kazanacaklarını vurguladı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de son yıllarda verdikleri destekle birlikte Belediyespor`un tüm branşlarda atılım içerisinde olduğunu söyledi. Bisiklet Takımının yakın bir tarihte kurulmasına rağmen önemli başarılara imza attığını vurgulayan Külcü, Belediyespor`da mücadele eden tüm sporculara başarılar diledi.

Bisiklet Takımı`nın Başkan Külcü`ye şampiyonluk kupasını verdiği törende Belediyespor Kulübü Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül de hazır bulundu.