32°C parçalı bulutlu

32°C parçalı bulutlu

BİSİKLET YOL YARIŞLARINDA PEDALLAR DÖNMEYE BAŞLADI

11 Temmuz 2011 Pazartesi

Türkiye Bisiklet Federasyonu 2011 yılı faaliyet programında yer alan Kulüpler arası puanlı (KAP) Bisiklet Yol Yarışları başladı.

Dün Ankara yolunda başlayan yarışların stardını Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül yaptı. Yarışları Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan ile Bisiklet İl Temsilcisi Selim Yetişgen`de takip etti.

Belediyemizin desteğiyle bu yıl Çorum`da gerçekleştirilen 31. Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali çerçevesinde 8-10 Temmuz tarihleri arasında ilimizde yapılacak Kulüpler arası puanlı (KAP) Bisiklet Yol Yarışlarının ödül töreni Pazar günü saat 15.30`da Belediye önünde yapılacak.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, yarışlara Türkiye`nin en iyi bisikletçilerinin katıldığını KAP Yol Yarışlarının tüm kategorilerinin bu yarışlarda yapılacağını söyledi. Gül, Türkiye genelinde 600 kadar sporcunun yarışmalara katılacağını da sözlerine ekledi.