Birinci dönem kuşak sınavı başarıyla tamamlandı

21 Şubat 2022 Pazartesi

Belediyemiz Gençlik ve Spor Kulübü tarafından karate branşında düzenlenen 4 aylık eğitimin ardından başarılı olan sporculara kuşakları düzenlenen törenle verildi.

Geçtiğimiz hafta sonu Şehit Abdullah Tayyip Olçok Spor Salonunda düzenlenen törene Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Nadir Solak, çok sayıda veli ve öğrenci katıldı.

Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın törende yaptığı konuşmada Türk Bayrağını olimpiyatlarda dalgalandıracak sporcuların yetişmesi için spora yönelik her türlü desteği verdiklerini belirterek “Bu konuda biz ve velileriniz her türlü fedakârlığa hazırız” dedi. Başkan Aşgın, “Ben bugün kuşak atlayan bütün yavrularımızı tebrik ediyorum. Hem eğitim alanlarında hem spor yaşantılarında gençlerimize üstün başarılar diliyorum. Haftasonu yavrularını yalnız bırakmayarak sınavlarına gelen velilerimize de teşekkür ediyorum. Yeni kuşaklarınız hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Yapılan sınavlarda 26 sporcumuz beyaz kemerden sarı kemere, 30 sporcu sarı kemerden turuncu kemere, 14 sporcu turuncu kemerden yeşil kemere, 6 sporcuyeşil kemerden mavi kemere, 4 sporcu mavi kemerden kahverengi kemere geçmeye hak kazandı.

Foto Galeri