Birimlerarası Voleybol Turnuvasında kuralar çekildi

2 Aralık 2016 Cuma

Belediyemiz tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan birimler arası voleybol turnuvası için kuralar çekildi.

Kura çekimi Belediyespor Kulübü Başkanı ve Belediye Başkanı Zeki Gül`ün başkanlığında gerçekleştirildi. Zeki Gül, kura çekimi öncesi yaptığı konuşmada tür etkinliklerin personelin moral, motivasyon ve iş verimliliğini olumlu yönde etkilediğini belirterek “İkincisini düzenleyeceğimiz birimler arası voleybol turnuvasına 12 takımdan 134 kişi katılacak. Yapılan kura çekimleriyle takımlar halinde yarışmaya katılan birimler kendi gruplarını belirledi. Birimler arası iletişimi güçlendirmek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek ve belediyemiz çalışanlarını spora teşvik etmek amacıyla böyle bir yarışmayı düzenledik. Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.”; diye konuştu.

Buhara Kültür Merkezinde 5 Aralıkta başlayacak olan müsabakaların tarihleri ve fikstür bilgileri Çorum Belediyesi`nin internet sitesinden yayınlanacak.