Birimlerarası voleybol turnuvası sona erdi

12 Aralık 2017 Salı

Çorum Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen birimler arası voleybol turnuvası sona erdi. Personel arasındaki kaynaşma ve dayanışmanın artırılması, çalışanları spora teşvik etmek amacıyla düzenlenen turnuvanın final maçı büyük heyecana sahne oldu.

Özel Kalem Müdürlüğü ile İtfaiye Müdürlüğü arasında oynanan final maçını Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile birlikte Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Haşim Eğer, Spor İşleri Müdürü Nadir Solak ile birlikte çok sayıda taraftar da izledi. Çok sayıda takımın katılımıyla bir aydır süren bir turnuvanın daha sonuna geldiklerini söyleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “İtfaiye Müdürlüğümüzün takımı birinci, Özel Kalem Müdürlüğümüz ikinci, Park Bahçeler Müdürlüğümüz üçüncü, Spor İşleri Müdürlüğümüz ise turnuvayı dördüncü olarak tamamladı. Turnuvaya katılan bütün takımlarımızı tebrik ediyorum. Bu tür organizasyonları yapmaktaki amacımız birimlerimiz arasındaki kaynaşmayı artırmak ve onların iş verimliliğini yükseltmeyi arzuluyoruz. Bir yönüyle de bir sporcu yaşamı ortaya koymak suretiyle çevrelerindeki insanlara örnek teşkil etmelerini arzuluyoruz” dedi.

Bu tür organizasyonların amatör olarak sporla uğraşanlarla gerçekleştirildiğini ifade eden Başkan Külcü, “Profesyonel voleybol takımımız da Türkiye 2. Liginde mücadele ediyor. Orada da Belediyemiz bünyesindeki Gençlik ve Spor Kulübümüzün bir takımı var ve Türkiye 2. liginde dördüncü sıradalar. Önümüzdeki maçlarda ilk üçe girmeyi başaracaklar diye umuyoruz ve kendilerini destekliyoruz.” dedi.

1500 lisanslı sporcumuz var
Çorum Belediyespor ve Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde takım ve bireysel olarak amatör ve profesyonel spor yapan 1500 sporcunun bulunduğunu belirten Başkan Külcü, “Bu sporcularımızın sporu bir yaşam biçimi olarak kabullenmesi ve bunları önümüzdeki yıllarda devam ettirirler umuduyla çalışmalarımızı yürütüyoruz” diye konuştu.
Başkan Külcü, Birimlerarası Voleybol Turnuvasında birinci olan İtfaiye Müdürlüğü takımına madalyalarını ve kupalarını takdim etti.

Foto Galeri