Birimler arası voleybol turnuvası başladı

13 Kasım 2017 Pazartesi

Çorum Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen 3. Birimlerarası Voleybol Turnuvası başladı.
Buhara Kültür Merkezi’ndeki maçları izleyen Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, turnuvaya katılan takımlara başarılar diledi. Bu yıl birimlerden 13 takım ve 156 personelin turnuvada mücadele edeceğini ifade eden Zeki Gül, “Turnuvamız, inşallah herhangi bir sakatlık olmadan tamamlanır. Kardeşlik hukukunun ön planda olduğu bir turnuva olur. 29 Kasımda yapılacak olan final maçında bir takımımız şampiyon olacak. Bu turnuvanın amacı personelimizi arasındaki kardeşliği birliği beraberliği artırmaktır. Turnuvada mücadele eden tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Gül, “Çorum Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü olarak diğer branşlarda da personelimize yönelik olarak aktivitelerimiz geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda devam edecek.” diye konuştu.

Bu hafta oynanan maç sonuçları ise şöyle:
İtfaiye Müdürlüğü – Zabıta Müdürlüğü: 2-0
Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Tesisler Müdürlüğü: 0-2