32°C parçalı az bulutlu

32°C parçalı az bulutlu

Birimler arası futbol turnuvasında şampiyon Park Bahçeler

16 Mayıs 2015 Cumartesi

Belediyemiz tarafından ilk kez düzenlenen birimler arası futbol turnuvası sona erdi. Final maçı büyük çekişmeye sahne olurken Belediye personeli maça yoğun ilgi gösterdi. Şampiyon takımı penaltı atışları belirledi. Penaltılarda Zabıta`ya 6-4`lük üstünlük sağlayan Park Bahçeler turnuvanın şampiyonu oldu.

14 Mayıs Perşembe günü Reform halı sahada oynanan final maçını Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül, Ahmet Yabacıoğlu, Turhan Candan, Alper Zahir, belediye birim müdürleri ile çok sayıda personel de izledi. Baştan sona çekişmeli geçen final maçının normal süresi 2-2`lik beraberlikte sonuçlandı. Uzatma dakikalarında da gol sesi çıkmayınca şampiyonu penaltı atışları belirledi. Atışlar sonunda maçı Park Bahçeler 6-4 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti.

Final maçı sonrası yapılan kupa ve madalya töreninde konuşan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, turnuvaya katılımın hayli yüksek olduğunu söyledi. Turnuva öncesi bu kadar katılımın ve ilginin olabileceğini tahmin etmediğini belirten Başkan Külcü, “Belediyemiz Spor Müdürlüğü tarafından bu yıl ilk kez düzenlediğimiz birimler arası futbol turnuvasına 18 takım ve 205 sporcu katıldı. Toplam 40 maç oynandı. Her maç çok heyecanlı geçti. Turnuvaya katılan tüm takımları ve sporcuları yürekten kutluyorum.”; dedi.

Şampiyon Park Bahçeler takımının kupasını ve oyunculara madalyalarını Başkan Külcü verirken, Zabıta takımının ikincilik kupasını ve madalyaları işadamı Fatih Yağlı, Özel Kalem takımının üçüncülük kupasını ve madalyaları ise Zeki Gül takdim etti.

Turnuvanın en değerli oyuncusu Şaban Piyan, gol kralı Ufuk Cancanoğlu, en centilmen takımı ise İmar İşleri&Yapı Kontrol takımlarına ise plaketlerini Ahmet Yabacıoğlu, Haşim Eğer ve Alper Zahir verdi.

Plaket ve madalya töreninin ardından takımlarla hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Külcü, tüm oyunculara baklava ikram etti.

Final Maçı

Park ve Bahçeler: 6 – Zabıta: 4

Park ve Bahçeler :Sedat Yıldız, Erdoğan Yandım, İsmail Özler, Muhammet Avcı, Servet Akbaş, Gökhan Karakaş, Eyüp Aytekin, Hakan Aydın, Selçuk Avcı, Osman Turpoğlu, Muharrem Partici

Zabıta: Akif Şimşek, Sinan Yıldız, F. Kemal Şahin, Zafer Akkuş,Osman Topuz, Fatih Sak, Furkan Acar, Salih Candan, Fatih Çetin

Goller:Gökhan Karakaş, Sedat Yıldız (Park ve Bahçeler), Sinan Yıldız, Fatih Sak (Zabıta)

Not: Maç normal süre içerisinde 2-2 berabere bitti penaltı atışları sonucunda Park ve Bahçeler 6-4 galip oldu.

Üçüncülük Maçı

Özel Kalem: 8 – İtfaiye1: 6

Özel Kalem :Turhan Candan, Mümin Temur, Aykut Yağlı, Özkan Balcı, İlhan Nakkaş, Emre Köle, İsmail Demirten, Hüseyin Özönel, Ahmet Aydemir, Rüstem Şarlı, Cevdet Altekin

İtfaiye1 : Ömer YILDIZ, Yasin ÖLÇER, Gazi ALGÖK, Murat TIRAŞ, Erdal KANBUR, Dursun Bülent ELMAS, Mustafa KÜMBÜL, Mehmet DOĞAN, Arif YALINKILIÇLI

Goller: Turhan Candan, Emre Köle (3), Hüseyin Özönel (Özel Kalem), Erdal Kanbur, Yasin Ölçer (2), Mustafa Kümbül, Ömer Yıldız (İtfaiye1)

Not: Maç normal süre içerisinde 5-5 berabere bitti penaltı atışları sonucunda Özel Kalem 8-6 galip oldu.