Birimler arası futbol turnuvasında çeyrek finale çıkan takımlar belli oldu

16 Mayıs 2016 Pazartesi

Belediyemiz tarafından ilki geçtiğimiz yıl düzenlenen “2. Birimler arası Halı Saha Futbol Turnuvası”nda yapılan grup maçları sonucunda çeyrek finalistler belli olmaya başladı.

2 Mayıs’ta başlayan ve 20 takımın mücadele ettiği dört grupta oynanan maçlar sonucunda ilk çeyrek finalistler Özel Kalem&Kültür, Spor İşler Müdürlüğü, Fen İşleri1 ve Tesisler1 şeklinde sıralandı.

13 Mayıs Cuma günü oynanacak diğer grup maçları sonucunda çeyrek finale kalan takımlar belli olduktan sonra 16 Mayıs Pazartesi günü de çeyrek final mücadeleleri başlayacak.

Mehmet Ali Yıldırım’dan baklava jesti

Birimler arası futbol turnuvası başladığı günden beri Belediye personelinin yoğun ilgisi altında oynanmaya devam ediyor. Büyük bir coşku ve heyecan içerisinde geçen grup maçlarında zaman zaman renkli anlar da yaşanıyor.

Paşa Restaurant sahibi Mehmet Ali Yıldırım, son grup maçları öncesi futbolculara baklava ikramında bulundu. Turnuvaya katılan sporcular da kendilerine yapılan jest nedeniyle Mehmet Ali Yıldırım’a teşekkür ettiler.