Birimler arası futbol turnuvası başlıyor

14 Nisan 2015 Salı

Belediyemiz, birimleri arasında futbol turnuvası düzenliyor. 14 Nisan Salı günü başlayacak olan turnuvaya 18 takım katılıyor. Tüm maçların Reform Halı Saha`da oynanacağı turnuvanın açılış vuruşunu Belediye Başkanı Muzaffer Külcü yapacak.

Çorum Belediyesi`nin son altı yılda yaptığı çalışmalarla belediyecilik anlamında önemli mesafeler kat ettiğini belirten Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yapılan tüm çalışmaların ve elde edilen başarıların işçisi, memuru, müdürü, taşeron işçisi ve yöneticileriyle hep birlikte gerçekleştirildiğini söyledi.

Personel arasındaki birlik, kaynaşma ve arkadaşlık bağlarının daha da artırılması için birimler arası futbol turnuvası düzenlediklerini vurgulayan Başkan Külcü, “Biz Çorum Belediyesi olarak büyük bir aileyiz. İnsan odaklı hizmet anlayışı ile çalışıyoruz. Çalışma arkadaşlarımızın dertleri ile dertleniyor, sevinçleriyle mutlu oluyoruz. Spor İşleri Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilen birimler arası futbol turnuvasının da personelimizin moral ve motivasyonunu yükseltecek bir faaliyet olacak olacağına inanıyorum.”; dedi.

Turnuvaya 18 birimden 190 sporcunun katıldığını, Başkan Yardımcısı Zeki Gül`ün de katılımıyla gerçekleştirilen kura çekimi ile fikstür belirlendiğini söyleyen Başkan Külcü, “Turnuva, 14 Nisan Salı günü Fen İşleri ile Strateji, Etüt Proje, Mali Hizmetler takımı arasında oynanacak maçla başlayacak. Yaklaşık 1 ay sürecek olan maçlar sonunda başarılı olan takımlara madalya ve kupa töreni düzenleyeceğiz. Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diliyorum.”; dedi.