31°C parçalı az bulutlu

31°C parçalı az bulutlu

Birimler Arası Futbol Turnuvası başlıyor

30 Eylül 2021 Perşembe

Belediyemiz tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Birimler Arası Futbol Turnuvası” 11 Ekim’de başlıyor.

Belediyemiz çalışanlarının kaynaşmasına vesile olacak her türlü aktiviteyi önemsediklerini ifade eden Belediye Başkan Yardımcımız İsmail Yağbat, “Mesai arkadaşlarımızın kaynaşmasına vesile olan birimler arası futbol turnuvamızı 11 Ekim’de başlatıyoruz.” dedi.

Turnuvanın kura çekiminin 5 Ekim Salı günü saat: 10.00’da Turgut Özal Konferans Salonunda yapılacağını hatırlatan Yağbat, “Turnuvamızın bir spor şöleni havasında geçmesini temenni ediyor,  turnuvaya katılan tüm birimlerimize başarılar diliyorum” dedi.

Yağbat, turnuvaya son başvuru tarihinin 1 Ekim Cuma günü olduğunu dile getirerek “Müsabakaların hafta içi “Hasanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Halı Saha Spor Tesislerinde saat: 18:00 – 20:00 arasında oynanacağını hatırlattı.

Foto Galeri

Birimler Arası Futbol Turnuvası başlıyor Birimler Arası Futbol Turnuvası başlıyor