26°C parçalı bulutlu

26°C parçalı bulutlu

BİRİLERİNİN HAYAL EDEMEDİĞİNİ BİZLER GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

28 Kasım 2011 Pazartesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Ak Parti Mecitözü İlçe Başkanlığı seçimlerinde yaptığı konuşmada Türkiye`nin Ak Parti`nin kuruluşundan beri sürekli olarak geliştiğini ve değiştiğini söyledi. Bugün Türkiye`nin gelişmekte olan G-20 ülkeleri arasında yer aldığını, 2023 yılında Türkiye`nin hedefinin G20 ülkeleri arasında ilk 10 ülke içerisinde olmak olduğunun altını çizen Başkan Külcü, “Bu sizlerin bizlerin çalışmaları Başbakanımızın önderliğinde gerçekleşecektir. Partimiz hamdolsun kurulduğu günden bugüne kadar halkımızı üzecek hiçbir şey yapmadı, yaptırmadı ve bundan sonra da yaptırmayacağız. Partimizin kurulduğundan bu yana birlerimiz bin oldu, binlerimiz milyon oldu.2023 yılının Türkiye`sini kurguluyor, birilerinin hayal edemediği çalışmaları bizler gerçekleştiriyoruz.”; dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “2001 yılından bugüne kadar ülkemiz her gün değişiyor ve gelişiyor bu bizlerin birlik ve beraberlik içinde çalışmamızın sonucudur. 14 Ağustos 2001 günü Türkiye de hiç kimsenin cesaret edemediği, bir çalışmayı başlatarak liderimiz, partimizin genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın başlattığı bu onurlu yürüyüşte hep birlikte görev alarak bu günlere kadar sizlerin ve halkımızın desteği ile geldik. Allah`ın hesabı, karanlık odalarda yapılan hesaplara benzemez. Dün muhtar bile olamaz dedikleri Genel Başkanımız (başbakanımız) ile birlikte karanlık odalarda hesap yapmayarak, halkımızın önünde hesap yaparak bugünlere geldik. Bu milletin özüyle yoğrulmuş, milletin içinden gelen bir liderimiz vardır. Başbakanımızın dediği gibi Türkiye`nin geçmişi ile yüzleşebilmesinin günü gelmiştir. Demokrasimizin ve sivil iradenin gücü artık yüzleşme zeminini sağlayacak niteliğe erişmiştir. Dün konuşmaya cesaret edemediğimiz şeyleri, bugün başbakanımız belgeleri ile ortaya koyarak yepyeni bir dönemin kapısını aralamıştır.”; dedi.