''Bir Şubat Evi'' Çorum’da da sahnelenecek

2 Şubat 2015 Pazartesi

Belediyemiz, 28 Şubat sürecinin insan ve toplum hayatında ortaya çıkardığı sorunları anlatan “Bir Şubat Evi”; konulu tiyatroyu Çorumlularla buluşturacak.

Kara mizah tarzındaki tiyatro oyunu 2 Şubat Pazartesi günü saat saat 19.30`da Devlet Tiyatro Salonu`nda gerçekleştirilecek.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, toplumun yaşamında çok ciddi kırılganlıklara, travmalara yol açan ve post modern darbe olarak adlandırılan 28 Şubat sürecini anlatan tiyatro oyununu o dönemi ışık tuttuğunu söyledi. Örnek bir aile üzerinden o dönemde yaşanılan olayları seyirciye anlatacak olan tiyatro oyununa tüm Çorum halkını davet eden Zeki Gül, “Bir Şubat Evi”; tüm hemşehrilerimizin izlemesi gereken çok güzel bir tiyatro oyunu. Belediye olarak bir döneme ışık tutan, seyirciye o dönemde yaşanan olayları tiyatro sahnesinden bir kez daha anlatacak olan bu eseri tiyatro oyunu haline getiren tüm sanatçılarımızı kutluyorum. Emeği geçenleri tebrik ediyorum”; dedi.