Bir saz bir solist kulakların pasını sildi

20 Ocak 2022 Perşembe

Belediyemizin Devlet Tiyatro Salonunda düzenlediği Klasik Türk Müziğinden esintilerin yer aldığı “Bir Saz, Bir Solist” isimli konser kulaklarının pasını silerken izleyicilerden büyük beğeni aldı. Selda Erdost sesiyle salonda bulunanları büyülerken Atakan Tetik de uduyla dinleyenlerden büyük beğeni topladı.

Sergi, konferans, konser gibi kültür ve sanat etkinliklerine ara vermeden devam ettiklerini belirten Belediye Başkan Yardımcımız Turhan Candan, “Böyle bir gecede ve böyle bir salonda bu güzel eserleri seslendiren hocalarımız Atakan Tetik ve Selda Erdost’a çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Başkan Yardımcımız Candan, salonu dolduran misafirlere “En büyük teşekkürü de siz hak ediyorsunuz. Çünkü siz en büyük iltifatı gösterdiniz. Bu marifet de devam edecek.” diye konuştu.

Program sonunda Belediye Başkan Yardımcımız Turhan Candan, Atakan Tetik ve Selda Erdost’a çiçek takdim etti.

Foto Galeri