Bir Liderin Doğuşu

17 Şubat 2016 Çarşamba

Belediyemiz tarafından kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bir Liderin Doğuşu-Küresel Barış Vizyonu konulu konferans bu akşam Devlet Tiyatro Salonu`nda gerçekleştirilecek.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Başbakanlık Başdanışmanı, yazar Hüseyin Besli, tarafından bugün saat 19.30`da başlayacak olan konferansa tüm Çorum halkını davet etti. Gül, konferans sonunda Hüseyin Besli`nin kitabının katılımcılara hediye edileceğini ve yazarın kitaplarını imzalayacağının altını çizdi.