Bilkent Tarih ve Arkeoloji öğrencileri Sanat Galerisini gezdi

1 Aralık 2015 Salı

Bilkent Üniversitesi Tarih ve Arkeoloji Bölümü`nden gelen 80 kişilik öğretim görevlisi ve öğrenci grubu Çorum Belediyesi Sanat Galerisi ve Müzesi`ni gezdi.

Çorum Müzesi’nde Türkiye’de Hititoloji biliminin kurucusu ve Anadolu Medeniyetler Müzesi’nin tasarımcısı Hans G.Güterbock ile ilgili programa katılmak üzere Çorum`a gelen öğretim görevlileri ve öğrenciler Belediye tarafından yapılarak hizmete sunulan Sanat Galerisi ve Müzesi`ni de gezerek sergilenen eserler hakkında bilgiler aldı.

AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, AK Parti Başkan Vekili İsmail Yağbat, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan da ziyaret esnasında öğretim görevlileri ve öğrencilere eşlik etti.