Beytepe’nin yağmur suyu sorunu çözülüyor

10 Temmuz 2013 Çarşamba

Belediyemiz, Gülabibey Mahallesi Beytepe 5. Cadde`de yağmursuyu, içme suyu, tretuar ve yol çalışması yaptı.

Yapılan çalışma ile Beytepe`ye 1.000 metre uzunluğunda yağmursuyu, 600 metre de mevcut içmesuyu şebekesini yenileyeceklerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, yapılan çalışma ile hem bölgenin yağmursuyu hem de içme suyu sorununu çözeceklerini kaydetti.

Alper Zahir, Beytepe`de yapılan çalışmanın toplam 550.000 TL`lik bir çalışma olduğunun altını çizerek “Beytepe 5. Cadde`de yağmursuyu, içme suyu, yol ve tretuar çalışmalarını birlikte yapıyoruz. 1000 metre uzunluğundaki yağmursuyu şebekesinin şu ana kadar yaklaşık 600 metresini tamamladık. Mevcut içme suyu şebekesinden çok sık arıza veren 600 metrelik içme suyu şebekesini yenileyeceğiz. İçme suyu şebekesini Su İşleri Müdürlüğümüz personeli ile yenileyeceğiz.”; dedi.