Beytepe 2.cadde yenileniyor

14 Haziran 2018 Perşembe

Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Beytepe 2.caddede yenileme çalışmasına başladı.

Mahalle sakinlerinin talepleri üzerine bu yıl çalışma programına alınan Beytepe 2.caddeyi yenileyeceklerini söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir,150 metre uzunluğu bulunan ve 6 metre genişliğe sahip olan caddemize yakın zamanda kavuşacağız. Burada 300 ton mekanik serimi yapacağız. 250 ton asfalt serimi yapacaklarını söyledi.

Zahir, “Ramazan ayı münasebetiyle yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini söyleyerek, yaptığımız çalışmalarla yolların kalitesi her geçen gün artıyor. Çalışmalarımızda her  zaman destek olan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.

Foto Galeri

Beytepe 2.cadde yenileniyor Beytepe 2.cadde yenileniyor Beytepe 2.cadde yenileniyor Beytepe 2.cadde yenileniyor Beytepe 2.cadde yenileniyor