Bestami Yazgan, bugün okurlarıyla buluşuyor

13 Mayıs 2016 Cuma

Çorum Belediyesi tarafından bu yıl 6.sı düzenlenecek olan Geleneksel Kitap ve Kültür Günleri bugün saat 14.30`da açılıyor. Saat Kulesi yanında kurulan ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Kitap ve Kültür Günleri`nin açılışını Belediye Başkanı Muzaffer Külcü tarafından gerçekleştirecek.6. Kitap ve Kültür Günleri kapsamında ünlü yazarlar, 20 gün boyunca okurlarıyla buluşacak.

Bestami Yazgan, Dursun Gürlek, Şükrü Altın, Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, Nuray Alper, Mustafa Armağan, Mehtap Abdi, Murat Başaran ve Metin Karabaşoğlu gibi önemli isimler Kitap ve Kültür Günleri kapsamında okurlarıyla buluşacak. Kitap ve Kültür Günleri`nin ilk yazar konuğu Bestami Yazgan olacak. Bugün saat 10.00`da Toprak Sanayi İmam Hatip Ortaokulu`nda öğrencilerle buluşacak olan Bestami Yazgan, saat 15.30`da da Saat Kulesi yanında kurulan kitap fuarında sevenleri için kitaplarını imzalayacak.