Beş yıllık dönemde şehrimize birlikte güzel eserler kazandırdık

27 Mayıs 2014 Salı

Çorum Merkez Mahalle Muhtarları, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü makamında ziyaret etti.

Mahalle Muhtarları, beş yıl içinde Çorum’da çok önemli çalışmalar yapıldığını ifade ederek, yapılan bu güzel çalışmaları birlikte devam ettirmek istediklerini söylediler.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise yaptığı konuşmada, “geçtiğimiz beş yıllık dönemde, muhtarlarla olan hukukumuza ve ilişkimize özen göstermeye çalıştık. İnsanız; eksiğimiz, kusurumuz olmuştur. Esas olan samimiyettir. Samimiyetimizden kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Külcü, “Çorum’umuz 14 mahallemizle, 237 bin insanımızla birdir, beraberdir. Biz birlikte Çorum’uz.  Yeni dönemimizde de aynı hassasiyeti göstermeye ve o hassasiyetle hizmet etmeye devam edeceğiz. Beş yıllık dönemde şehrimize, birlikte güzel eserler kazandırdık. Her mahallemize, yeni cadde, sokak, park, kültür merkezleri kazandırdık. Halkımız da bu çalışmamızı seçimlerde takdir etti. Bir seçim sonrasında halkımızdan tekrar vize alabiliyorsak bu geçmiş dönemin de ödüllendirilmesidir. Sandıktan aldığımız moralle, halkımızla, muhtarlarımızla el ele vereceğiz ve önümüzdeki beş yılı da aynı heyecan içinde planlayacak, eserlerimizi de bir bir ayağa kaldıracağız. Çorum Belediyesi’nin birimleri muhtarlarımızın emrine amadedir” dedi.