Belediyesporlu minik raketlerin büyük başarısı

28 Nisan 2016 Perşembe

Çorum Belediyespor Masa Tenisi Minikler Takımı, Minikler Türkiye Şampiyonası`nda 3 madalya birden kazandı.

Kısa bir süre önce kurulan masa tenisi takımının azimli çalışmalarıyla birlikte ileride büyük başarılar kazanacağına inandıklarını söyleyen Belediyespor Kulübü Başkanı ve Belediey Başkan Vekili Zeki Gül, 22-24 Nisan 2016 tarihleri arasında 118 erkek ve 126 bayan toplam 244 sporcunun katılımıyla Amasya`da gerçekleştirilen Minikler Türkiye Masa Tenisi Şampiyonasında gösterilen başarının ilerisi için umut kaynağı olduğunu vurgulayarak “Şampiyonaya katılan ve derece alan tüm sporcularımızı, antrenörlerimizi ve teknik ekibimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum”; dedi.

Şampiyonada dereceye giren Belediyesporlu sporcuların isimleri şöyle:

Uğurcan DURSUN Türkiye 3.sü

Arda KEKILLIOGLU Türkiye 3.sü