20°C parçalı az bulutlu

20°C parçalı az bulutlu

Belediyesporlu bisikletçilerden bir başarı daha

19 Kasım 2015 Perşembe

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından 15 Kasım tarihindeİzmir-Çiğli yapılan bisiklet yarışlarında, Çorum Belediyesporlu bisikletçilerden iki kategoride birincilik bir kategoride ikincilik geldi.

Belediyespor bisiklet takımının Türkiye çapında önemli başarılar elde ettiğini ifade eden Çorum Belediyespor Amatör Sporlardan Sorumlu Asbaşkanı Mustafa Ercan, “Çorum Belediyespor olarak bisiklet sporları alanında gittiğimiz her yarıştan muhakkak önemli bir dereceyle dönüyoruz. Son olarak 85 sporcunun katıldığıİzmir`in Çiğli ilçesinde yapılan bisiklet yarışlarının 4. ayağında Master A kategorisinde Belediyesporlu bisikletçilerimiz Haşim Köksal birinci, Turgay Germen 2. olurken Master B kategorisinde Adem Koçay birinci oldu.”; dedi.