Belediyesporlu bisikletçiler Çiğli’de 5. Ayağına da damga vurdu

27 Kasım 2015 Cuma

Çorum Belediyespor bisiklet takımı sporcuları İzmir-Çiğli`de önemli dereceler almaya devam ediyor. Çiğli yarışlarının 5. Ayağında da Belediyesporlu bisikletçiler birinciliği kimseye kaptırmadı.

Çorum Belediyespor Amatör Sporlardan Sorumlu Asbaşkanı Mustafa Ercan, bisikletçilerinin Çiğli`de bu zamana kadar yapılan yarışlarda ilk sıralara ambargo koyduğunu belirterek başarılarının tesadüf olmadığını gösterdiklerini söyledi. 5. Ayakta yapılan yarışlarda Master A kategorisinde Turgay Germen`in 1., Haşim Köksal`ın da 2. olarak önemli bir başarıya imza attığını belirten Mustafa Ercan, Master B kategorisinde de Adem Koçay`ın 1. olduğunu vurguladı.

Çorum Belediyespor Amatör Sporlardan Sorumlu Asbaşkanı Mustafa Ercan, bisiklet sporuna ilgi duyan ve bisiklet sporunda kendini geliştirmek isteyenlere davette bulunarak “Özellikle 1999-2004 yılı arasında doğmuş olan tüm gençlerimizi Belediyespor bünyesinde spor yapmaya davet ediyorum”; dedi.