Belediyespor yönetiminden Külcü’ye ziyaret

17 Temmuz 2013 Çarşamba

Çorum Belediyespor yönetimi Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaret etti.

Ziyarette Kulüp Başkanı Zeki Gül ile birlikte Belediyespor Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Özbayram, Fahri Yandık, Mustafa Ercan, Mustafa Kanat, Hüseyin Teke, İsmail Hakkı Melendiz ve Hamit Işık da hazır bulundu.

Çorum Belediyespor yönetimini kabul eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, kurumsallaşma ve tesisleşmenin sportif başarıdan daha önemli olduğuna vurgu yaparak geçtiğimiz yıllarda yaşanan kısır çekişmelerin bir tarafa bırakılıp Çorum`un tek profesyonel takımı Belediyespor`un başarısı için kenetlenilmesi gerektiğini söyledi.

Hem spor kulüplerinde hem de sivil toplum kuruluşlarında görev yapmanın her zaman zorluklarının olduğunu kaydeden Başkan Külcü, “Yük, daima önde gidenlerin omuzlarındadır. Geçen yıl profesyonellikteki ilk sezonunuzu geçirdiniz. Yanlışları ve eksiklerinizi görüp tecrübe kazandınız. Bu yıl daha rahat ve daha profesyonel davrandığınızı görüyorum.”; dedi.

Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül de yaptığı konuşmada Belediye Başkanı`nı temsilen yönetimde görev aldığını belirtirken, söz hakkının Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`de olduğunu ifade etti. Zeki Gül, bu sezon daha profesyonelce hareket ettiklerini de dile getirdi.

Spor kompleksini kazandıracağız

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediyespor yönetiminin ziyaretinde yaptığı konuşmada 15 bin seyirci kapasiteli stadyum, 3.500 kişilik spor salonu, 150 yataklı sporcu eğitim merkezi ve etrafında antrenman sahalarının yer aldığı spor kompleksinin ihalesini Ağustos ayında yapacaklarını hatırlattı.

Spor tesisinin yapılabilmesi için önce mevcut stadyum yerini satışa çıkartacaklarını dile getiren Başkan Külcü, satıştan gelecek para ile de tesisleri yapmayı planladıklarını sözlerine ekledi.