30°C parçalı az bulutlu

30°C parçalı az bulutlu

Belediyespor yaz spor okulları bugün açılıyor

24 Haziran 2015 Çarşamba

Çorum Belediyespor, 18 branşta açacağı yaz okulları bugün başlıyor. Buharaevler Semt Pazarı`nda yapılacak olan açılış şöleni saat 16.00`da başlayacak.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediyespor bünyesinde açacakları yaz kursları ile gençlerin yaz tatillerini spor yaparak geçirmelerini sağlayacaklarını söyledi. Büyüme çağındaki gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak kalması ve sağlıklı bireyler olarak yetişmesi için spor yapmanın önemine vurgu yapan Başkan Külcü, “Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da yaz spor okulları ile gençlerimizi spora teşvik ediyoruz. Yaz tatili boyunca ilgi duydukları branşlarda antrenörler nezaretinde spor yapacaklar. Çorum Belediyesi olarak sporu tüm yaş gruplarına yaymak istiyoruz. Futbol, basketbol, voleybol, futsal, karate, taekwondo, wushu, judo, masa tenisi, satranç, badminton, halter, güreş, muay thai, boks, buz pateni, bowling ve yüzme olmak üzere 18 branşta spor okullarımız gençlerimize hizmet verecek.”; dedi.

Çeşitli spor branşlarında gösterilerin yapılacağı açılış şölenine tüm Çorumhalkı davet edildi.