Belediyespor, voleybolda parladı

16 Şubat 2017 Perşembe

Kısa bir süre önce kurulan Çorum Belediyespor voleybol takımı, 2. lige çıkmak için gün sayıyor. Geçtiğimiz hafta Çorum`da oynanan bölgesel lig grup müsabakalarını namağlup tamamlayıp 2.lige terfi maçları oynamaya hak kazanan Belediyespor voleybol takımı, Çorum`u Türkiye finallerinde temsil edecek.

Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Gül, 10- 12 Şubat tarihleri arasında oynadıkları üç maçın üçünü de kazanan voleybol takımının 3-5 Mart tarihleri arasında yapacakları 2. Lige terfi maçlarını da kazanacaklarına inandığını söyledi. Gül, voleybol takımına başarılar diledi.