30°C parçalı az bulutlu

30°C parçalı az bulutlu

Belediyespor’un yaz spor okulları için kayıtlar başladı

15 Haziran 2015 Pazartesi

Çorum Belediyespor, yaz spor okulları için kayıtları başlattı. 24 Haziran`da başlayacak olan spor okulları için 15 farklı branşta kayıt yapılacak.

Belediye Başkan Vekili Ahmet Yabacıoğlu, Belediyespor bünyesinde açılacak olan yaz kursları ile gençleri spora yönlendirmeyi amaçladıklarını söyledi. Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutarak sağlıklı bir nesil olarak ülkemizin geleceğinde etkin rol oynamalarını amaçladıklarını dile getiren Yabacıoğlu, “Çorum Belediyesi ve Belediyespor olarak sporu kitlelere yaymak istiyoruz. Çocuklarımızın, gençlerimizin bedensel ve ruhsal gelişimi için spor çok önemli bir faktördür. Futbol, basketbol, voleybol, futsal, karate, taekwondo, wushu, judo, masa tenisi, satranç, badminton, halter, güreş, muay thai ve boks gibi 15 branşta gençlerimize hizmet vereceğiz. Tüm yavrularımızı yaz okullarımıza bekliyoruz”; dedi.