Belediyespor Tesisleri, bugün ihaleye çıkıyor

13 Mayıs 2016 Cuma

Belediyemiz, Çorum`da sporun önünü açacak olan önemli bir projeyi daha hayata geçiriyor. Belediyespor Tesisleri, bugün ihaleye çıkıyor.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyespor`un sporda şehrin lokomotifi durumuna geldiğini belirterek Belediyespor bünyesinde faaliyet gösteren tüm branşların kendisine yer bulacağı modern bir spor tesisini Çorum`a kazandıracaklarını kaydetti.

Külcü, 13 Mayıs Cuma günü saat 11.00`da Belediye İhale Salonu`nda gerçekleştirilecek olan Belediyespor tesisleri içeresinde kapalı spor alanları yanında açık antrenman sahaları, sosyal donatılar ve çeşitli sportif aktivitelerin yapılabileceği alanlar olacağını sözlerine ekledi.